Skip to main content

Politika zasebnosti

Politika zasebnosti ureja zbiranje, hrambo in obdelavo osebnih podatkov.

Upravljavec osebnih podatkov (v pomenu, kot ga določata Splošna uredba EU o varstvu osebnih podatkov GDPR in veljavni področni zakon), je zasebno podjetje Antera, Marta Jenko, s. p., ki zbira osebne podatke oseb, vključenih v psihoterapevtsko obravnavo:

  • kontaktni podatki: ime in priimek, telefonska številka, po potrebi e-naslov,
  • identiteta osebe v obravnavi in vsebina obravnav.

Zgoraj našteto je v celoti varovana poklicna skrivnost psihoterapevtke. Osebni zapiski psihoterapevtke in povzetki srečanj so shranjeni v zaklenjeni omari v prostoru zasebne prakse na lokaciji Pipanova pot 30, Ljubljana (stavba je tehnično varovana).

Dele vsebinskega gradiva obravnav psihoterapevtka v anonimizirani obliki lahko predstavi izbranemu supervizorju, kar zagotavlja strokovnost in nepristranskost obravnave. Vsebinsko gradivo se dve leti (zaradi možnosti vrnitve v terapijo) po zaključku obravnave neprepoznavno uniči.

 

Kontaktne podatke, ki jih oseba v obravnavi ustno posreduje v začetku obravnave, psihoterapevtka hrani v telefonskem imeniku in jih uporabi izključno za kontaktiranje z osebami v terapiji (dogovori o spremembah terminov), ter za izdajo računov, ki jih osebno vroča uporabniku storitev in so naslovljeni z začetnicami imena in priimka uporabnika. Če bi bilo za nadaljevanje psihoterapevtskega procesa potrebno kontaktirati druge strokovnjake, se psihoterapevtka o tem predhodno pogovori z osebo v terapiji.

Privolitev za zbiranje kontaktnih in vsebinskih podatkov uporabniki storitev izrazite s tem, ko te osebne podatke poveste psihoterapevtki. Privolitev lahko prekličete kadarkoli. O tem se lahko predhodno pogovorite s psihoterapevtko. Preklic uporabe navedenih osebnih podatkov, najpogosteje  pomeni prekinitev ali zaključek psihoterapevtskega dela.


Close Menu

Za mene je pomembna svoboda iskrenosti, da živim sebe, izražam svoja čustva, delim svoje znanje, delam z rezultatom in sem skupaj z ljudmi, ki jim je to mar. Ko to počnem, sem svobodna. Verjamem v psihoterapijo, ki mi omogoča, da svojo svobodo množim, delim, širim in jo živim.
Verjamem v ljudi in njihov razvoj.

Marta Jenko

Antera, Marta Jenko, s.p.,
Enota: Einspilerjeva 6, Ljubljana

Telefon za naročanje
031 350 309

Kontaktni email naslov
marta.jenko1@gmail.com

Zapri popup

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitce za piškotke.

Ti piškotki omogočajo beleženje obiska in vire prometa, da lahko merimo in izboljšamo delovanje naše spletne strani.

Google Analytics
Za izboljšanje naše spletne strani sledimo anonimnim uporabniškim informacijam.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve