Nikoli ni prepozno, da postaneš to,
kar bi lahko postal!

– George Eliot

Začnite svoj boljši jutri in izberite psihoterapijo danes.

Psihoterapija zdravi in spodbuja osebnostni razvoj, omogoča uvid, pomiritev in spodbudo. Psihoterapija je pot rasti in osvoboditve. Je umetnost možnega. Je ekskluzivni način srečevanja sebe in drugih. Je varnost potovanja v neznano in je možnost, da se spremenite, ker vi to želite.

Analitična psihoterapija je način spoznavanja in zdravljenja sebe.

Storitve

Individualna analitična psihoterapija

omogoča, da bogatite svojo osebnostno strukturo, razrešujete notranje konflikte, razvijate potenciale, opuščate nadležne simptome, sodelujete in živite svoje življenje zunaj psihoterapevtske sobe.

Učna terapija

je v osnovi namenjena specializantom psihoterapije različnih modalitet, ki v lastni psihoterapevtski izkušnji, »na lastni koži«, spoznavajo sebe in ponotranjajo veščine psihoterapevtske drže, intervenc ter psihoterapevtskega odnosa. Ni pa namenjena samo njim, temveč vsem, ki želijo spoznavati globlje razsežnosti sebe in želijo osebnostno napredovati.

Podporna psihoterapija

nas spodbuja in opolnomoči, da v prelomnih življenjskih obdobjih, sprejmemo nove izzive, da pridobimo zmožnosti in veščine za spopadanje z napornimi okoliščinami, da se osebnostno okrepimo ter se podamo na pot, ki zvišuje kvaliteto življenja tudi v obdobjih nenadomestljivih izgub (zdravja, samostojnosti, bližnjih oseb, poklica,…)

Supervizija

omogoča strokovni napredek in večjo učinkovitost strokovnjakom v različnih poklicih, ki delajo z ljudmi. Supervizija, namenjena psihoterapevtom, pa omogoča terapevtu učenje in strokovni razvoj, konstantno povezanost s klienti tudi v najtežjih obdobjih terapevtskih procesov, ohranjanje terapevtske drže ter zmanjšuje možnost strokovne napake.

Psihoterapija je proces

Potujte in spoznavajte skupaj z mano svoj osebni svet. Videli boste, kako obširen, raznolik, bogat in dragocen je.